Primanje svetih sakramenata

Datum objave: 23. travnja 2024.
Kategorija: Vijesti

Učenici Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar primili su 20. travnja 2024., po rukama biskupa mons. Bože Radoša svete sakramente prve pričesti i svete potvrde. Nekoliko župnika matičnih župa iz kojih dolaze učenici, svojom prisutnošću uveličali su samu svečanost primanja sakramenata.

Na početku misnoga slavalja roditelje, kumove i djelatnike Centra pozdravio je povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije vlč. Leonardo Šardi koji je ujedno i župnik rkt župe sv. Josipa u kojoj su učenici primili svete sakramente.

Svečanosti euharistijskog slavlja svojim su vokalnim i instrumentalnim umijećem pridonijeli učenici Glazbene škole u Varaždinu s profesoricom Ivanom Krznar. Na kraju misnog slavlja, roditelji učenika izrekli su riječi zahvale biskupu, svećenicima i vjeroučiteljicama Tamari Herjavec Habek i Ivani Peček koje su pripremale učenike Centra za primanje svetih sakramenata.
Nakon podijeljenog blagoslova, nazočni su pozvani na druženje uz kolače, kavu i sokove koje su pripremili župljani crkve sv. Josipa u Varaždinu.

vjeroučiteljice Tamara i Ivana

Pročitajte još

Dan obitelji

Dan obitelji

U petak, 17.05.2024. obilježili smo Dan obitelji. Učenici su tog dana došli u školu sa članovima svojih obitelji i udomiteljima kako bi dan proveli zajedno u igri i ugodnom druženju. U holu škole dočekale su ih kolegice logopedi koje su ih srdačno primile, upoznale sa...

Sedmaši sudjelovali na likovnoj koloniji

Sedmaši sudjelovali na likovnoj koloniji

Škola za odgoj i obrazovanje - Pula i ove je godine organizirala likovnu koloniju. Ovogodišnja 6. likovna kolonija pod nazivom "U iščekivanju ljeta ..." održana je 14. svibnja 2024. godine. U likvnoj koloniji putem videopoziva sudjelovali su učenici sedmih razreda. ...

Skip to content